Saturday 13 August 2011

Chorizo, Potatoes and Tomatoes

Chorizo, Potatoes and Tomatoes

Ingredients for 1:
New potatoes 100gr.
A handful of pinenuts
Tomatoes 100gr
1 gems lettuce head
Chorizo cubes 50gr

Dressing:
balsamic vinegar, Extra virgin olive oil, Salt and pepper, Smoked Chilli flakes, Smoked paprika.

How to cook the new potatoes: Place the potatoes, halved if necessary, in a pan and cover with the minimum of boiling water. Cover with a lid and simmer gently for approximately 15-20 minutes, until just tender.

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Chorizo, patate e pomodori

Ingredienti per 1:
Patate novelle 100gr
Una manciata di pinoli
Pomodori 100gr
1 testa di lattugino 50gr
Chorizo (salame piccante spagnolo) ​​a cubetti 50gr

Condimento:
aceto balsamico, olio extravergine di oliva, sale e pepe, fiocchi di peperoncino affumicato, affumicato paprika.

Come cucinare le patate novelle: Mettere le patate, dimezzate se necessario, in un tegame e coprire con il minimo di acqua bollente. Coprire con un coperchio e cuocete a fuoco lento per circa 15-20 minuti, finche' tenere.

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