Tuesday, 30 November 2010

Butternut squash, Mozzarella and Baby Spinach

Butternut squash, Mozzarella and Baby Spinach - 94/365

Ingredients for 1:
Roasted Butternut Squash 100 gr
Mozzarella 100 gr
Baby Spinach 100 gr
Pinenuts 1 table spoon
Mint 2 table spoons

Dressing:
Extra virgin olive oil
Balsamic vinegar
Salt and pepper

Preparation of the Squash:
Cut the Butternut Squash into cubes and slow roasted 'till golden.

-----------------
Cubettti di Zucca, mozzarella e spinaci novelli

Ingredienti per 1:
Arrosto zucca 100 gr
Mozzarella 100 gr
100 gr di spinaci novelli
1 cucchiaio di pinoli
Menta 2 cucchiai da tavola

Condimento:
Olio extra vergine di oliva
Aceto balsamico
Sale e pepe

Preparazione del Squash:
Tagliare la zucca a dadini e passarlo in padella con un filo d'olio per almeno 15 min.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...