Friday 18 May 2012

Cauliflower, Red Cabbage and Parsley

Cauliflower, Red Cabbage and Parsley

Ingredients serving 1:
1/4 of a raw cauliflower finely chopped (100-120 gr)
1/4 of raw red cabbage finely chopped (100-120 gr)
A handful of parsley
A handful of dried cranberries
A handful of pine nuts

Dressing:
Extra virgin olive oil, 1/2 lemon juice, Salt and pepper.

---------------------
Cavolfiore, Cavolo rosso e prezzemolo

Ingredienti servizio 1:
1/4 di un cavolfiore crudo tagliato fine(100-120 gr)
1/4 di cavolo rosso crudo tagliato fine (100-120 gr)
Una manciata di prezzemolo
Una manciata di mirtilli secchi
Una manciata di pinoli

Condimento:
Olio extravergine di oliva, succo di 1/2 limone, sale e pepe.

2 comments:

  1. Simple and spectacular. The vibrant purple of the cabbage really stands out. Yum!

    ❀ It's Carmen

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...