Monday, 2 April 2012

Red Cabbage, Tuna and Sundried Tomatoes

Red Cabbage, Tuna and Sundried Tomatoes

Ingredients serving 1:
Albacore Tuna in Spring Water* 100gr
A handful of Sun dried Tomatoes finely chopped (leave them in warm water for 10 minutes so the become softer and drain them well)
A handful of pumpkin seeds
150 gr raw red cabbage finely chopped
2 small spring onions

Dressing:
1/2 lemon squeezed, black pepper, Extra virgin olive oil, Salt.


* This product comes from a fishery which has been certified to the Marine Stewardship Council's enviromental standard for a well-managed and sustainable fishery. Sustainably fished in the Pacific Ocean. (This is what they say... I hope it's true)


-------------------------
Cavolo rosso, tonno e pomodori secchi


Ingredienti per 1:
Tonno Albacore in Acqua * 100gr
Una manciata di Pomodori secchi tritato finemente (lasciateli in acqua tiepida per 10 minuti per farli ammorbidire, poi buttate l'acqua e scolateli per bene)
Una manciata di semi di zucca
150 gr di cavolo crudo rosso tritato finemente
2 cipollotti piccoli

Condimento:
1/2 Limone spremuto, pepe nero, olio extra vergine di oliva, sale.


* Questo prodotto proviene da pesca che e' stata certificata dallo standard ambientale del Marine Stewardship Council per una pesca ben gestita e sostenibile nell'Oceano Pacifico. (Questo รจ quello che dicono ... spero che sia vero)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...