Thursday, 17 November 2011

Salmon Caviar, Rice and Crispy Seaweed

Salmon Caviar, Rice and Crispy Seaweed

Ingredients for 1:
50gr of salmon caviar
2 spring onions
White Rice 100gr
Sushi Nori Seaweed (yes the one you use to roll sushi) cut into fine strips and toasted for a second on a pan medium heat with a tbs of soya sauce

Dressing: 3tbs Sesame oil (or extra virgin olive oil), 2tbs soya sauce, 1tbs wasabi powder (mix them all together in advance).

-------------------------
Caviale di salmone, riso e alghe croccanti

Ingredienti per 1:
50 gr di caviale di salmone
2 cipollotti
Riso bianco 100gr
Sushi alghe Nori (sì quella che si usa a rotolare sushi) tagliata a striscioline sottili e tostate per un secondo a fuoco medio padella con un filo di salsa di soya

Condimento: 3 cucchiai di olio di sesamo (oppure extra vergine), 2 cucchiai salsa di soya, 1 cucchiaio di wasabi in polvere (mescolare tutto assieme in anticipo).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...