Thursday, 22 September 2011

Baby Pak Choi, Mange Touts and Red Pepper

Baby Pak Choi, Mange Touts and Red Pepper
(Without Coconut)

Ingredients for 1:
Raw Mange touts 50gr
1/4 of a Red Pepper
Raw baby Pak Choi 100gr
A handful of Cashew nuts
2 spring onions
2 table spoons of Dried Coconut

Dressing: soya sauce, Extra virgin olive oil, Salt, Smoked Chilli.

I had the idea of the coconut after tasting it and too late to show it in the "pre-tossed" picture, so I took a second one.

Baby Pak Choi, Mange Touts and Red Pepper with Coconut
(With Coconut)

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Cavolo Cinese novello, Fagiolini e Peperone rosso

Ingredienti per 1:
Mange touts crudi o fagiolini al vapore 50gr
1 / 4 di un peperone rosso crudo
Cavolo Cinese novello crudo 100gr
Una manciata di anacardi
2 cipollotti
2 cucchiai di cocco essiccato

Condimento: salsa di soia, olio extravergine di oliva, sale, peperoncino affumicato.

Ho avuto l'idea del cocco dopo averlo assaggiato e troppo tardi per mostrare che nella foto "pre-mescolata", così ne ho fatta una seconda.

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