Sunday, 31 July 2011

Red Peppers and Broccoli Maccheroni Pasta

Red Peppers and Broccoli Pasta

Ingredients for 1:
1 Red Romano Pepper
1 Broccoli
1 White onions
Maccheroni organic Pasta 100gr

Dressing:
Extra virgin olive oil
Salt and pepper

How To Prepare:
Fry a small onion finely chopped in a pan with a little olive oil over medium heat. When the onion and golden, add the broccoli flowers and cut the pepper strips adding a little oil. Continue to cook over medium heat and cover with a lid for about 20 minutes until 'the vegetables are tender and golden.
Cook pasta as directed on label.
Add the pasta and sauce when ready and drizzled with oil, salt and pepper.

------------------
Maccheroni ai Peperoni rossi e broccoli

Ingredienti per 1:
1 Rosso Peperone Romano
1 Broccoli
1 cipolla bianca
Maccheroni biologico Pasta 100gr

condimento:
Olio extravergine di oliva
Sale e pepe

Come preparare:
Soffriggere una cipolla piccola tagliata finemente in una pentola con un filo d'olio a fuoco medio. Quando la cipolla e' dorata, aggiungiere il fiori del broccolo e il peperone tagliato a striscoline aggiungendo un po' di olio. Continuate a cuocere a fuoco medio e coprite con un coperchio per un 20 min circa finche' le verdure sono tenere e dorate.
Cuocete la pasta come indicato sull'etichetta.
Aggiungere il sugo quando la pasta e' pronta e condite con un filo di olio, sale e pepe.

4 comments:

  1. Mi piace un sacco questa pasta, quando sarĂ  periodo di broccoli la voglio proprio fare. Ciao buona giornata

    ReplyDelete
  2. grazie Donatella.
    sono contento ti piaccia
    :)

    ReplyDelete
  3. Stunning - your salads are just stunning!

    ReplyDelete
  4. Thanks a lot Ann! for all you comments!
    :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...