Monday, 18 April 2011

Jerusalem Artichokes, Spinach and Leeks

Jerusalem Artichokes, Spinach and Leeks

Ingredients for 1:
Raw Baby Spinach 50gr
Jerusalem Artichokes 200gr
2 Leeks
Toasted sesame seeds
Thyme

Dressing:
balsamic vinegar
Salt and pepper
Extra virgin olive oil

How to prepare the Jerusalem Artichokes and Leeks:
Heat the oil in a pan and add Jerusalem Artichokes thin but roughly chopped and fry for 2-3 minutes. Chop the leeks finely and add it in to the pan. Fry for 15 minutes.

---------------------------------
Topinambur, spinaci e porri

Ingredienti per 1:
50gr di spinaci novelli crudi
Topinambur 200gr
2 porri
Semi di sesamo tostati
Timo

Condimento:
aceto balsamico
Sale e pepe
Olio extra vergine di oliva

Come preparare il topinambur e Porri:
Scaldate l'olio in una padella e aggiungere il Topinambur tagliato sottile e friggere per 2-3 minuti a fuoco medio. Tagliare i porri finemente e aggiungerli al tegame. Friggere per 15 minuti finche' morbidi e dorati.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...