Beetroot, White Cabbage and Carrots
Ingredients for 1:
1 Raw beetroot
Dried blueberries
2 Pan roasted Carrots Juilienne
1/4 of a white cabbage Pan roasted
2 leeks
Pinenuts
Dressing:
Extra virgin olive oil
Salt
How to prepare: Warm up a pan with about 2 tablespoons of oil over moderate heat. Slice the leeks in thin rigs, move them to the pan and fry until soft and golden brown (stir from time to time). Finely slice the carrots and add to the pan. Finely slice cabbage (exclude stem) and add to the pan, reduce heat and braise cabbage for about 20 mins (stir from time to time to ensure it cooks evenly).
Peal the beetroot and cut it into cubes and add it at the end.
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Barbabietole, cavolo bianco e Carote
Ingredienti per 1:
1 Barbabietola Cruda
Mirtilli secchi
2 Juilienne di carote arrosto
1 / 4 di un cavolo bianco arrosto
2 porri arrosto
Pinoli
Condimento:
Olio extravergine di oliva
Salt
Come si prepara: Riscaldare una padella con circa 2 cucchiai di olio a fuoco moderato. Affettate i porri in sottili anellini, metterli nella padella e soffriggere a fuoco lento e dorate (mescolare di tanto in tanto). Affettare finemente le carote e aggiungere alla padella. Finemente cavolo bianco e aggiungere alla padella, ridurre il calore e stufare per circa 20 minuti (mescolare di tanto in tanto per verificare che cuoce in modo uniforme).
Sbucciare la barbabietola e tagliarla a cubetti e aggiungerlo alla fine.
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