Tuesday, 22 February 2011

New Potatoes, Curry Yogurt and Coriander

New Potatoes, Curry Yogurt and Coriander

Ingredient for 1:
3 Boiled New potatoes
Baby Spinach
Hand ful of coriander
Cashew nuts

Dressing:
3 tablespoon of Soy Yogurt mixed with 1 table spoon of Indian Curry and 1/2 teaspoon of ginger
Salt
Extra virgin olive oil

How to boil New potatoes:
Well wash, rub off the skins with a coarse cloth. Put them into boiling salted.
Boil until tender. Test by using a fork. Drain and leave them chill for 20/30 min.

---------------------
Patate novelle, Yogurt al Curry e Coriandolo

Ingredienti per 1:
3 patate novelle bollite
Spinaci Novelli
1 Manciata di coriandolo
Anacardi

Condimento:
3 cucchiai di yogurt di soia mescolato con 1 cucchiaio di Curry
1 / 2 cucchiaino di zenzero
Sale
Olio extra vergine di oliva

Come bollire le patate Nuovo:
Lavarle molto bene, strofinare la buccia con un panno ruvido. Metterle a bollire in acqua bollente gia' salata. Far bollire finché sono tenere. Controllarle usando una forchetta. Scolatele e lasciatele raffreddare per 20/30 min.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...