Saturday, 22 January 2011

Green Beans, Courgettes and Mint Wholegrain Penne

Green Beans, Courgettes and Mint Wholegrain Penne

Ingredients:
Green beans 50 gr
2 Courgettes
Wholegrain penne 100gr
1 red onion
2 tbs unsweetened Soya milk

Dressing:
Salt
black pepper
Smoked Chilli
Extra virgin olive oil
toasted sesame seeds
fresh mint

Preparation:
Cook the pasta according to the packet instructions and set aside in a bowl.
In a pan, heat the oil, add the onion finely chopped and cook for five minutes, or until the onion is soft and golden.
Add the green beans, the courgettes and the milk and cook at medium heat till the courgettes at soft. Add sea salt as preferred.
Serve on top of the pasta with plenty of sesame seeds, fresh mint and smoked pepper flakes.

--------------------
Penne ai fagiolini e zucchine

Ingredienti:
Fagiolini 50 gr
2 zucchine
Penne integrali 100gr
1 cipolla rossa
2 cucchiai di latte di soia non zuccherato

Condimento:
Salt
pepe nero
Affumicato Peperoncino
Olio extra vergine di oliva
semi di sesamo tostati
menta fresca

Preparazione:
Cuocere la pasta secondo le istruzioni del pacchetto.
In un tegame, scaldare l'olio, aggiungere la cipolla finemente tritata e fate cuocere per cinque minuti, o fino a quando la cipolla è morbida e dorata.
Aggiungere i fagiolini, le zucchine e il latte e cuocere a fuoco medio finché le zucchine sono morbide. Aggiungere il sale a piacere.
Servire sulla alla pasta con abbondanza di semi di sesamo tostati, menta fresca e peperoncino affumicato.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...