Chorizo, Potatoes and Tomatoes
Ingredients for 1:
New potatoes 100gr.
A handful of pinenuts
Tomatoes 100gr
1 gems lettuce head
Chorizo cubes 50gr
Dressing:
balsamic vinegar, Extra virgin olive oil, Salt and pepper, Smoked Chilli flakes, Smoked paprika.
How to cook the new potatoes: Place the potatoes, halved if necessary, in a pan and cover with the minimum of boiling water. Cover with a lid and simmer gently for approximately 15-20 minutes, until just tender.
-------------------------
Chorizo, patate e pomodori
Ingredienti per 1:
Patate novelle 100gr
Una manciata di pinoli
Pomodori 100gr
1 testa di lattugino 50gr
Chorizo (salame piccante spagnolo) a cubetti 50gr
Condimento:
aceto balsamico, olio extravergine di oliva, sale e pepe, fiocchi di peperoncino affumicato, affumicato paprika.
Come cucinare le patate novelle: Mettere le patate, dimezzate se necessario, in un tegame e coprire con il minimo di acqua bollente. Coprire con un coperchio e cuocete a fuoco lento per circa 15-20 minuti, finche' tenere.
Yum! This looks like an amazing combination :)
ReplyDelete