Chestnut Mushrooms, Red onions and Barley
SERVES 2
INGREDIENTS:
10/12 Fresh Chestnuts Mushrooms 100 gr
Barley 200 gr (boil it with 3 table spoon of Mustard seeds)
2 Red onions and 1 Leek
a drizzle of Soya Sauce
Cinnamon
PREPARATION:
Heat the oil in a pan and add the chopped red onions and leek and gently fry for 5-10 minutes.
Add 1 tea spoon of cinnamon and 1 tablespoons of soya sauce.
Let them chill a bit before adding it to the rest of the salad.
DRESSING:
A couple of pinch of salt
Black pepper
1 tbs of Truffle Olive oil
Extra virgin Olive oil
-------------------------------
Orzo con Funghi Chiodini, cipolle rosse e cannella
INGREDIENTI PER 2:
10/12 Chidini freschi 100 gr
Orzo 200 gr (bollire con 3 cucchiaio di semi di senape)
2 cipolle rosse e 1 porro
un filo di salsa di soia
Cannella
PREPARAZIONE:
Scaldare l'olio in una padella e aggiungere la cipolla tritata e il porro e soffriggere per 5-10 minuti.
Aggiungere 1 cucchiaino di cannella e 1 cucchiaio di salsa di soia.
Lasciateli raffreddare un po' prima di aggiungere al resto dell'insalata.
Condimento:
2 pizzichi di sale
Pepe nero
1 cucchiaio di olio d'oliva al tartufo
Olio extra vergine di oliva
Comments
Post a Comment