Monday 29 April 2013
Thursday 25 April 2013
Parsnip, blood orange, coconut and ginger cream
Parsnip, blood orange, coconut and ginger cream, raisins, mint, poppy seeds, salad, raw, vegan, vegetarian
Sun dried tomatoes, wholegrain croutons and roasted mushrooms
Sun dried tomatoes, wholegrain croutons, roasted mushrooms, cannellini beans, rocket, arugula, salad, English breakfast, vegan, vegetarian
Tuesday 23 April 2013
Monday 22 April 2013
Monday 15 April 2013
Blood orange, beet root and radicchio
Blood orange, beet root, radicchio, raisins, pumpkin seeds, lemon juice, mint, salad, raw, vegan, vegetarian,
Courgette, sun dried tomatoes and parsley
Ingredients for 1:
2 Small pealed Courgettes (zucchini)
A handful of sun dried tomatoes soaked in water for a bit
A handful of parsley
A handful of pine nuts.
Dressing: Sun Dried Tomato cream.
Blend Together: A handful of sun dried tomatoes soaked in water for a bit, a handful of pine nuts, 2/3 tbs of Extra virgin olive oil, 1 tbs of lemon juice.
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Zucchine, pomodori secchi, prezzemolo e pinoli.
Ingredienti per 1:
2 zucchine piccole tagliate col pelapatate
Una manciata di pomodori secchi immerso in acqua per un po '
Una manciata di prezzemolo
Una manciata di pinoli.
Condimento: Crema di pomodori secchi.
Si frullano insieme: Una manciata di pomodori secchi immerso in acqua per un po ', una manciata di pinoli, 2/3 cucchiai di olio extra vergine di oliva, 1 cucchiaio di succo di limone.
2 Small pealed Courgettes (zucchini)
A handful of sun dried tomatoes soaked in water for a bit
A handful of parsley
A handful of pine nuts.
Dressing: Sun Dried Tomato cream.
Blend Together: A handful of sun dried tomatoes soaked in water for a bit, a handful of pine nuts, 2/3 tbs of Extra virgin olive oil, 1 tbs of lemon juice.
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Zucchine, pomodori secchi, prezzemolo e pinoli.
Ingredienti per 1:
2 zucchine piccole tagliate col pelapatate
Una manciata di pomodori secchi immerso in acqua per un po '
Una manciata di prezzemolo
Una manciata di pinoli.
Condimento: Crema di pomodori secchi.
Si frullano insieme: Una manciata di pomodori secchi immerso in acqua per un po ', una manciata di pinoli, 2/3 cucchiai di olio extra vergine di oliva, 1 cucchiaio di succo di limone.
Sunday 14 April 2013
Wednesday 10 April 2013
Radicchio, dried apricots, fennel and manchego cheese
Radicchio, dried apricots, fennel, manchego cheese, cheese, mint, almonds, extra virgin olive oil, cider vinegar, salad, vegetarian, winter
Sunday 7 April 2013
Thursday 4 April 2013
Monday 1 April 2013
Pak choi, broccoli, apple, mint, almond cream
Ingredients for 1:
2 finely chopped Pak Choi
Half a small broccoli
1 small apple
A handful of Mint
A handful of raw dried almonds
Dressing:
Almond cream. Soak over night a handful of raw dried almonds, remove the water in the morning and blend them with 2 tbs of water and 2 tbs of extra virgin olive oil.
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Bok choy, broccoli, mele, menta, crema di mandorle
Ingredienti per 1:
2 finemente tritato Pak Choi
Mezzo broccolo piccolo
1 piccola mela
Una manciata di menta
Una manciata di mandorle secche
Condimento. Crema di mandorle: Mettere a bagno per tutta la notte una manciata di mandorle secche, rimuovere l'acqua alla mattina e frullare con 2 cucchiai di acqua e 2 cucchiai di olio extra vergine di oliva.
Cavolo nero, blackberries, raspberries, almond cream.
Ingredients serving 1:
2 leaves of Cavolo nero or kale or spring greens finely chopped
A handful of blueberries
A handful of raspberries
A handful of dried almond soaked in water overnight
Dressing: Almond cream.
A handful of dried almond soaked in water overnight then blended with 3/4 tbs water, 2 tbs extra virgin olive oil, 1 tbs agave nectar and the squeeze of half lemon
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Cavolo nero, mirtilli, lamponi, crema di mandorle.
Ingredienti per 1:
2 foglie di cavolo nero o cavolo a punta tritato finemente
Una manciata di mirtilli
Una manciata di lamponi
Una manciata di mandorle secche lasciate ad abbordidire in acqua per una notte
Dressing: Crema di Mandorle.
Una manciata di mandorle secche lasciate ad abbordidire in acqua per una notte poi frullatele con 3/4 cucchiai di acqua, 2 cucchiai di olio extravergine di oliva, 1 cucchiaio di nettare di agave e il succo di mezzo limone
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